4 år av saknad

4år. 4 år av ren saknad. känns inte som att det har gått 4 år. kan inte föreställa mig att det har gått så lång tid. känns som om att det var i går pappa ropade ner mig och sofia till soffan för att berätta att du inte fanns mer. det var som i går jag satt i soffan och bara grät. känns som det nyss var din begravning så jag bara inte kunde sluta gråta för att jag saknar dig så. kan inte sluta tänka på dig eller sluta känna din lukt du hade i din lägenhet. den kommer jag alltid minnas när jag tänker på dig. jag kommer aldrig sluta älska dig eller sakna dig du kommer föralltid finnas i mina tankar.
jag kan ibland bara sitta vid din grav och gråta eller så kan jag sitta där och skratta av alla dom roliga minnena jag har med dig. jag älskar dig morfar


älskade morfar grattis på födelsedagen:)<3

grattis min älsking. att du idag skulle ha blivit 78. fattar inte att för 4 år sen dog du. jag hoppas att du fortfarande har det bra där du nu är. och jag saknar dig otroligt mycket. tycker att du skulle kunna ta och  komma tillbaka hit till oss.


älskade morfar grattis på födelsedagen:)<3<3<3

RSS 2.0