kallt

usch vad de är kallt ute nu, önskar mig lite värme, trött som vanligt men de är bara att stiga upp när klockan ringer, m börjar sin utbildning idag så han lånade min bil för att kunna ha gps så han hittar och för att jag har lite mer bensin, har båg inte sett m så nervör som han var i morse så nu sitter jag på byssen en hel timma tidigare, men jag måste förbi vid jobbet en sväng, för jag måste fylla i lite papper som jag inte han med i går kväll, var med i en liten olycka så måste skiva skadeanmälan, men jag mår bra, så var inte orolig mamma eller pappa om du läser de här ;)

även fast jag var sjuk förra veckan så känns de att jag har varit igång hela veckan, med sjukdom som tar på krafterna och både praktik och jobb som tar på krafterna. vi får väl se när jag får vila;) jag jobbar gärna men jag blir väldigt trött på morgonen när jag inte är ledig på samma sätt. ännu tidigare kommer jag väl vakna nu när m kommer börja halv 8 så lär han ju gå upp vid 6 om inte annat. nej nu lär jag sluta är inte så långt kvar innan jag är framme i lilla fagersta. puss och kram

trött och snart åka och jobba

blää vad trött jag blev, sitter och väntar på att klockan ska gå lite fortare så jag kan åka och jobba, mina veckor har inte varit så roliga på senaste tiden dom har typ sett ut såhär, måndag till fredag praktik, lördag och söndag jobb. nu är jag inne på 3 helgen jag jobbar, men oftast så har de bara varit antingen lördagen jag jobbar eller söndagen jag jobbar, men den här helgen är de både lördag och söndag. jag känner mig faktiskt lite slut i kroppen, men jag känner samtidigt att jag behöver jobba så jag får lite pengar iaf i december så man kan överleva januari. 
 
1 månad kvar till julafton, och jag önskar att få jobba den dagen och även den 25, de ger ju bra med pengar och så men jag får väl se hur de blir med de, och snart måste man ju börja tänka på vad man önskar sig i julklapp och vad man ska köpa till alla. om man ska ha några julsaker eller inte mm. önskar att snön också kunde komma, vad är de för mening med att de är kallt om de inte är snö på marken? hoppas den kommer snart så att de kan bli sommar igen. 
 
nej nu måste jag ta och avrunda för jag måste strax åka, fördrev ju lite tid iaf, kanske ska ta och göra de fler gånger haha. nej men hejdå ha de så bra tills jag skriver igen. pusspuss

5 år och 20 dagar

måste ju bara lägga till att min blogg fyllde 5 år för 20 dagar sedan. och de är ju synd att jag inte skriver lika mycket längre. jag kanske kommer tillbaka till att skriva mer igen så småningom, de är iaf något jag hoppas på.

tillökning i familjen. en liten katt

hej hur är de med alla? de har hänt så mycket på den senaste tiden, eller mycket och mycket vet jag inte om jag kan säga men de ha hänt en del iaf. jag och min pojkvän har utökat familjen med en liten katt som snart är 1 år och hur söt som hälst. en busig liten kille som har fått namnet svensson. först tycket jag väl att de lär så konstigt att döpa katten till svensson men nu har man blivit så van så jag kan inte tänka mig något annat namn på han. jag kan inte fatta att en sån liten söt katt kan vara så busig av sig haha. sen har jag fyllt 20 också som jag firade i lördags med några kompisar, slutade med att jag var hemma 12 och mådde väldigt dåligt, fick nog i mig lite för mycket. men jag hade iaf kul och de var väl de som var meningen. 
 
har varit hemma och varit sjuk sen i tisdags men nu börjar jag känna mig bättre så i morgon åker jag till praktiken igen så kan jag återgå till den vanliga vardagen igen, sen ska jag till mamma och hjälpa dom och hämta deras nya bil. yes jag vet jag är nog snällaste dottern i världen hihi. åh vad jag kände för att skiva ett inlägg presis när jag började skiva, men inte nu längre, jaja jag får väl avsluta då bara för att jag inte känner för att skriva mer. 
 
måste ju visa sötnosen också. 
 

RSS 2.0