godmorgon

kul de är när man vaknar tidigt en sådan här lördags morgon, men vad ska man göra när man vaknar 6 och inte kan somna om för att man är för hungrig? de va ju bara att gå upp och fixa till sig 2 mackor, och hur kul är de inte när man håller på och skriver ett inlägg och man råkar trycka på tillbaka knappen på telefonen, lagon kul, speciellt när man känner sig relativt färdig med inlägget också. har sovit fruktansvärt dåligt i natt, inte fått någon ro alls och vaknat av minsta lilla ljud typ. jag vill verkligen försöka sova någon timme till innan mor med karl kommer och häntar mig. men de får jag nog kanske glömma om jag inte somnar så fort jag slutar skriva. känner mig fortfarande hungrig men känner i te direkt för att ställa mig och göra något att äta och mackor vill jag inte ha, dels för att jag o te har något att ha på och sen för att jag inte är sugen på den ända mjuka som vi har kvar, och knäckemacka vill jag inte heller ha. så då får jag va hungrig ett tag till, inte är de lätt att vara jag inte, haha. Ligger nu i soffa och har de ganska skönt men jag hade ju velat haft något att göra, hänner inte för att slänga mig in i fantasi världen i boken, är lite för trött för de känns de som, sen har jag kollat Facebook och instagram flera gånger men de händer ju inget där, alla ligger väl i sina sängar och sover sött,

blev fruktansvärt sugen på att sätta på en disney film men jag orkar inte krongla med datorn och den externa hårddisken. kanske att jag skulle ta och sätta på musil i hörlurarna och gå ut och gå en morgon promenad då piggnar jag nog till lite iaf, men de går de bli om jag inte somnar snart. gud vad jag är smart, haha.

mej me jac ska bäl ta och sluta ocj försöka hitta på något att göra, så hörs och syns vi sen.

mobilbloggning

hejhå i de blå, just nu ligger jag i sängen och lyssnar på de fantastiska bandet westlife, haha är lite trött nu när jag har stått och momat framför spegeln och dansat för mig själv. höhö. ja jag får såndana ryck ibland, men vad ska man göra om man bara tycker att deras låtar är helt fantastiska, haha har lite svårt att stava när jag lyssnar på musin samtidigt som jag skriver. jaha vad har jag gjort idag då? jo de ska jag tala om, jag har läst min bok sen gick jag och kärleken hem till hans mamma så vi grillade lite med dom, sen gick jag hem och han gick och spelade pingis, han är väl snart hemma skulle jag tro. imorgon åker jag hem till min mor och sover så jag kan ta deras bil på söndagen istället för att jag skulle åka på måndag och göra de, sen ska jag ha bilen ända till den 5 juni, skönt att jag får låna den så jag slipper åka buss om jag ska jobba något, och så kan vi åka in till v-ås och fixa bromsar på tisdag. nej men undra om jag skanske skulle ta och sluta och fortsätta läsa lite så kanske boken tar slut snart (fast jag inte vill, men jag vill veta vad som händer med alla) haha meb aja hejsvejs

tillbaka för tillfället

nu vare ett tag sen jag skrev sist, kände att jag blev lite sugen att skriva av mig lite, haha. de har hänt så mycket men ändå inte de senaste halvåret. får nog ta och skriva lite vad som har hänt, haha. 
i december hände de väl inget speciellt förutom att jag var sjuk även då, inget som är ovanligt nuförtiden. 
i januari firade jag och kärleken 1 år, jag fick en timvik tjänst inom hemtjänsten, och jag trivs verkligen med de jobbet även om de de är väldigt osäkert med hur man jobbar osh så så trivs jag väldigt bra, har även fått sommarjobb, så de känns ju bra,
i februari firade jag och plastkortet 1 år och jag och kärleken flyttade till en 1 här i skinnsberg (bor i skinnsberg men är skriven i fagersta). jag fick min första lön på inte så jätte mycket men de va ju lite iaf. jag började lära mig alla gatuadresser som dom äldre bor på som vi åker till och lära mig deras namn (även om jag fortfarande inte kan hälften av dom ;))
i mars kommer jag inte ihåg om de hände något speciellt som jag kan skriva om förutom att jag fick min andra lön, och min syster fylde år. alltså inget intressant, haha.
i april fick jag den förkylning som jag känner av än i dag, jag jobbade ca 43 timmer på 5 dagar mer fick jag inte jobba den månaden, jag brukar jobba runt 5 -10 dagar per månad, som jag sagt så är de VÄLDIGT osäker på hur man får jobba som timvikarie, vilket inte är så kul. jag kom även fram till att jag behöver köpa mig en ny dator (vilket jag inte har råd med) för att min är helt knäpp. laddaren är de något fel på om de är sladden eller mojängen i datorn som är knäpp, skullr även behöva byta mitt batteri då de inte laddar utan är på 0% hela tiden ( vilket är super irriterande, för om laddaren kommer de minsta fel dör datorn på en gång.)
och så i maj nu då, inget speciellt har väl hänt denna månad heller, jag har inte jobbat speciellt mycket heller, vilket är tråkigt, jag har även fått en egen plupp in till lokalen på jobbet men inte f*n fungerar den heller, de är ju skapligt kul, eller inte. får ta och fixa de när jag jobbar nästa gång så får vi väl se om de funkar då. 
just ja , hur skönt är de inte att de är vår och snart sommar nu då, jag skulle vilja säga att de är superskönt. de ända tråkiga är att vi inte har någon ballkong som man kan sitta och sola på när de är så fint väder ute, de vill jag verkligen ha, men aja jag får väl stå ut med de vi har tills vi flyttar till något annat. 
men aja nu ska jag väl sluta tråka ut all mänsklighet med detta inlägg och ta och läsa en bok kanske. ha de så bra tills vi hörs igen 
 
jag saknar de varma sköna rhodos skulle gärna åka dit igen 

RSS 2.0